Historie

De Leeuw Consult is opgericht in 1950 door Theo de Leeuw uit Breda, hij heeft CATS ontwikkeld en toegepast in de markt, de eerste onderneming die kennismaakte met deze methode was de VNU uit Haarlem.

Later heeft de familie Roelofs de onderneming in 1985 overgenomen en het kantoor gevestigd in Leerdam. De methode werd geautomatiseerd; autocats en voor verschillende marktsectoren werden op basis van deze methode indeelinstrumenten (papier/digitaal) ontwikkeld, naast de reguliere opdrachten in de functiewaardering en beloning.

Teo de Haan heeft in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van Frank Roelofs, de onderneming in zijn geheel begin 2011 overgenomen.

De onderneming werd vrij snel verhuisd naar Houten en nieuwe activiteiten werden aan de onderneming toegevoegd, zoals talentmanagement, beloningsmanagement en HR Flex advies, het team van de onderneming werd in de tussentijd ook van nieuw bloed voorzien, nieuwe samenwerkingen werden gesloten en het kantoor van De Leeuw Consult werd in 2016 gehuisvest in Nijkerk.